Αρχείο November 2012
Πατσάς με ψαροκεφαλή
Πατσάς με ψαροκεφαλή: Αυτό το φαγητό είναι πάρα πολύ δυναμωτικό, ιδιαίτερα για ανθρώπους που υποφέρουν από κρυολόγημα, γρίπη κλπ.
Διαβάστε περισσότερα »
Τραχανάς με τόνο
Τραχανάς με τόνο: Γευστικότατο και γρήγορο πιάτο, με σάλτσα ντομάτα κρεμμυδάκι και τόνο. Ιδανικό για μέρες ιχθυοφαγίας και όχι μόνο.
Διαβάστε περισσότερα »
Παραδοσιακή φασολάδα με σέλινο, καρότα και κρεμμύδια
Φασολάδα: Παραδοσιακή φασολάδα με σέλινο, καρότα και κρεμμύδια αρωματική και δυναμωτική. Ιδανικό φαγητό για τις μέρες της νηστείας.
Διαβάστε περισσότερα »
Πρόσφορο
Πρόσφορο: Το προσφέρουμε στην Θεία Λειτουργία για την Θεία Κοινωνία. Όσο το ετοιμάζουμε καλό είναι να προσευχόμαστε και να έχουμε αναμμένο ένα καντήλι.
Διαβάστε περισσότερα »
Κόλλυβα
Κόλλυβα: Στάρι με ξηρούς καρπούς. Για την τέλεση μνημοσύνου υπέρ αναπάυσεως των ψυχών των κεκοιμημένων ετοιμάζουμε κόλλυβα και τα προσφέρουμε στον ναό.
Διαβάστε περισσότερα »
Αθωνική Πολιτεία 11/2012
Κατεβάστε στον υπολογιστή σας την Αθωνική Πολιτεία, τεύχος 11/2012 με κλικ εδώ.
Εναλλακτικά, διαβάστε την παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα »
Μπιφτέκια με ταραμά και πατάτες
Μπιφτέκια με ταραμά: Πεντανόστιμα νηστίσιμα μπιφτέκια με ταραμά και πατάτες φούρνου. Ιδανικό πιάτο για τις μέρες της νηστείας.
Διαβάστε περισσότερα »
Μουσακάς με τόνο
Μουσακάς με τόνο: Εξαιρετικό πιάτο με μελιτζάνες, πατάτες, σάλτσα τόνου και μια ιδιαίτερη μπεσαμέλ με σιμιγδάλι. Πλούια γεύση και αρώματα!
Διαβάστε περισσότερα »